2011. szeptember 19., hétfő

^^

Sziasztok!
Nos elég rég nem voltam fent és nem tettem fel frisset.:/ Sajnálom. :|
Viszont ezentúl megpróbálok többször felnézni a blogra,hisz kaptam egy kis ihletet.
Teszek majd fel saját képeket,emellett lesznek idézetek,sminktippek,hajhoz is adok néhány tippet! : )
És most pedig egy heti összeállítást írnék nektek. :3

   Hétfő: a hét első napján legyünk lazák,hisz senkinek sincs sok energiája. Kapjuk fel egy egyszínű pólót egy szaggatott farmert és egy mellényt,inget vagy sálat! Tornacipővel kombináljuk.
  Kedd: legyünk nőiesebbek! Vegyünk fel egy virágmintás ruhát egyszerű kiegészítőkkel(nyaklánc,karkötő) A ruhához vegyünk fel egy övet és színben hozzá illő sarut!
   Szerda: Viseljünk legginget tunikával! Egy egyszerű fekete legging egy mintás tunikával tökéletes párosítás lehet. Vegyünk fel hozzá ékszereket és egy balerinacipőt!
   Csütörtök: Egy farmer short és egy ujjatlan nem túl bonyolult összeállítás,mégis sokan megdicsérhetnek érte.Kombináljuk ékszerrel esetleg kalappal!
   Péntek: Hosszú csőszárú nadrágot magassarkúval és háromnegyedes pólóval!
   Szombat: Irány a buli! Vége a hosszú hétnek,és mindenki megérdemli,hogy kikapcsolódjon. Természetesen ti is! Mivel tehetnénk jobbá a hétvégénket,mint a legjobb barátok közellétével? Menjünk el szórakozni! Ehhez pedig nem kell órákig készülődni csak fogadd meg a tanácsaimat!
   1, Először is; tudod,hogy milyen helyszínre mentek? Egy felkapott szórakozóhely,egy házibuli esetleg egy egyszerű összeruccanás a szabadban?
   2, Miután eldöntöttétek,válassz ki 2 szettet: egy lazábbat és egy elegánsabbat! A barátnőidet pedig kérdezd meg,hogy melyiket ajánlják!
   3, Mikor a helyszín és a ruha is összeállt,nem árt a hajaddal is kezdeni valamit. Kivasalhatod, begöndörítheted,vagy akár copfba is foghatod.
   4,Végül tegyük fel a pontot az 'i'-re! Egy egyszerű sminkkel úgy érezheted magad,mint a "bál királynője" Először is egy kis alapozó és pirosító. Majd húzd ki a szemed és vigyél fel egy kevés szempillaspirált!
~ ezekkel a tanácsokkal garantáltan csodálatosnak érzed majd magad és mások is így fognak látni!
Vasárnap: Mozogjunk! A szombati buli után irány a szabad! Vegyünk fel egy szabadidő ruhát és egy sportcipőt! A hajunkat fogjuk copfba! A zsebünkben pedig biztosan elfér egy telefon vagy zenelejátszó,így unatkozni sem fogunk,hisz kedvenc zenéinket hallgathatjuk.

Ui.: Remélem hasznát veszítek a tanácsaimnak! : )
      Estefele vagy holnap pedig teszek képeket és lesznek közte sajátok is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése