2012. április 15., vasárnap

Welcome! :')

Mai témának pedig a neszeszert hoztam,pontosabban a tartalmát.
Biztos titeket is foglalkoztat ez a kérdés.: "Mit hordjak a neszeszeremben? "
Hát,én ezt most megválaszolom nektek. :)
1. alapozó. : ez természetes,ha problémás a bőröd. Már mindenféle bőrtípusra kapható alapozó; zsíros,száraz,normál.
2.korrektor. :egy korrektor nagyon fontos; eltünteti a kisebb bőrhibákat,a szem alatti karikákat. Ha nem annyira problémás a bőröd,akkor a hétköznapokon elég korrektort használnod alapozó helyett.
3.púder. :a púder tartósabbá teszi az alapozót és fényesség ellen is nagyon jó. A púdert mindig ecsettel vidd fel !
4.pirosító. :a pirosító üdébbé és egészségesebbé teszi a bőrt. Használj bőrödhöz illően rózsaszíntől a terakottáig bátran színeket. Érdemes púderecsettel felvinni,majd eldolgozni.
5.szájfény. :a szájfénynek sok előnye van a rúzzsal szemben és gyönyörűen csillog. Felvitele nagyon egyszerű,így akár a buli közepén is megigazíthatjuk és iskolába is nyugodtan használhatjuk.
6.szempillaspirál. : dúsító,hosszító?!  használj olyat,amilyenre szükséged van,de már kapható olyan is,ami egybe dúsít és hosszút,sőt már olyan is kapható,ami természetes ívet ad a pilláknak. Sose vegyél olcsót,mert azt sok rétegben kell felvinned,amitől összeragadnak a szempilláid és az nagyon csúnya. Személyes kedvencem a Maybeline One by One vízálló spirálja. Ehhez viszont be kell szerezni egy kétfázisú sminklemosót.
7.szemceruza. :a szemceruza gyönyörű hatást kelthet,ha jól használjuk. Vidd fel a szempilláid tövébe,amik így sűrűbbnek tűnhetnek és szemed is kihangsúlyozza. Ha a szemed kicsi,akkor használj fehér szemceruzát,még ha nem is emeli ki olyan látványosan,de nagyít rajta optikailag. A fekete ezzel ellentétben kicsinyíti a szemeket. Mindenképpen vízálló szemceruzát használj.!

Remélem tetszett a bejegyzésem. Látogassatok el máskor is,köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése