2012. augusztus 13., hétfő

Sziasztok <3
Sajnálom,hogy ismét nagyon sok idő kimaradt,nyár volt és nem is voltam sokat gépközelben.
De most,hogy nemsokára itt az iskola,hoztam egy bejegyzést,hogy mit érdemes egy átlagos iskolai napon magunkkal vinni,felvenni és hogyan érdemes sminkelni,már ha érdemes-e egyáltalán..
Akkor kezdjük is el,először az iskolatáska tartalmáról fogok írni.Persze nem a könyvekről :)




Ez az én iskolatáskám,nem túl nagy,de ami kell,pont belefér majd. :DD remélem.







És akkor,hogy miket fogok magammal vinni? :D Természetesen,könyvet,füzetet,tolltartót.  Lesz benn ezenkívül egy jegyzetfüzet,egy határidőnapló/kisebb kiszerelésben/,hogy mindent feljegyezzek és ne unatkozzunk órán (A)
Zsebfésűt mindig hordok magammal,tükörrel felszerelve. Nagyon hasznos találmány,de lesz még egy sima fésű is a pénztárcámban.Lesz nálam egy kézkrém is,akármikor jól jöhet,és kis helyen is elfér,főleg,ha a dm mini kiadású hordozható termékeit vesszük meg,amik a pénztárnál található meg legtöbb helyen,és ha már annál a polcnál vagyunk,akkor feltétlen be kell szerezni egy kézfertőtlenítő gélt,anélkül sosem megyek iskolába. Ezenkívül még viszek ajakápolót,ami kedvemtől függ,hogy milyet teszek bele :)  + attól is függ,hogy hány órám van,milyen nap lazább,esetleg suli után megyek.-e valahova. Ha igen,akkor alapozó,szempillaspirál,szemceruza,szájfény. :D

Hogy mit is vegyünk fel? :O Hát,ez kedvtől függ,öltözhetünk lazábban vagy nőiesebben. Ha lazábban akarunk öltözni akkor elég egy farmer,póló,pulcsi és egy tornacsuka vagy sportcipő. Ha nőiesebben akarunk,akkor is lehet farmer vagy akár sztreccs vagy egyéb szövet nadrág,hozzá egy ujjatlan vagy egy blúz,sállal,pulóverrel,blézerrel és némi ékszerrel .:D

Sminket iskolába pedig ne annyira feltűnőt.. ha problémás a bőröd akkor korrektor és alapozót mindenképp használj! Ezenkívül,ami még szerintem alap az a szempillaspirál,érdemesebb vízállót vagy valami tartósat használni,hisz elég sokáig iskolában vagy..Ezenkívül még szemceruza..ha nagyon fáradtak a szemeid,akkor inkább fehéret,ami nagyítja a szemet,de amúgy feketét,vagy barnát,mert az szépen kiemeli. :) És még szerintem szájfény,ami fontos. :) De,ha szükséged van szemhéjfestékre,akkor alá tegyél szemhéjalapozót,hogy a festék tartósabb és pigmentáltabb legyen:)

Sok sikert az iskolához,még igyekszem hozni bejegyzést iskola előtt több képpel .:D Puszii (LL)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése